Eurovision in Concert kan in verband met met het Corona-virus helaas ook in 2021 niet doorgaan. Eurovision in Concert is een concert georganiseerd door fans voor fans. Puur vrijwilligerswerk dus. Dankzij de inzet van alle leveranciers hebben we Eurovision in Concert door kunnen schuiven van naar zaterdag 9 april 2022.

De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven dus gewoon geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Je hebt bovendien mazzel, want een ticket voor 2022 is duurder dan de prijs van 2020 en dat verschil hoef jij natuurlijk niet bij te betalen.

Ik had een Collectors Ticket gekocht, maar deze nog niet ontvangen. Wat nu?

Ook dit Collectors Ticket schuift door naar 9 april 2022. Ca. twee weken voor het concert zullen deze worden verstuurd!

Ik heb gelijktijdig met mijn ticket een parkeerticket of treinticket gekocht, blijft deze ook geldig?

Voor vragen rondom additionele items die Ticketmaster gelijktijdig met de tickets voor Eurovision in Concert verkocht heeft, verwijzen we je naar de mail die Ticketmaster naar alle tickethouders verstuurd. Heb je buiten Ticketmaster om ergens een parkeerplaats gereserveerd, neem dan contact op met de site waar je jouw ticket gekocht hebt.

Weet je nu al dat je in 2022 niet naar Eurovision in Concert kunt?

Eurovision in Concert is een concert georganiseerd door fans voor fans. Puur vrijwilligerswerk dus. Dankzij de inzet van alle leveranciers hebben we Eurovision in Concert kunnen verplaatsen naar 9 april 2022. Draag een steentje bij en bewaar je ticket.

Ticketmaster informeert tickethouders van Eurovision in Concert per mail over de verplaatsing en het geval je nu al weet dat je volgend jaar niet kunt. Je dient dit restitutieverzoek wel binnen 4 weken na ontvangst van de mail aan te geven via de link in de mail.

Ik heb al eerder een restitutieverzoek gedaan, maar mijn geld nog niet ontvangen

Restitutie van eerdere annuleringen vindt op korte termijn plaats.